Populære firmagaver

Av og til kan det være vanskelig å finne passende firmagaver for alle man ønsker å gi presanger til. Alle ansatte har ulike personligheter, og forskjellige behov på grunn av ulike aldre og kjønn. I tillegg varierer smak og behag veldig. Dette gjelder også får hele bedrifter.

De mest populære gavene

Det finnes likevel enkelte produkter som er langt mer populære å gi i gave enn andre. Øverst på listen finner vi kaffekopper, handlenett og penner. Alle med trykk på. Disse produktene er de mest populære fordi de varer lenge, ikke er altfor dyre og kan bestilles i massevis.

Populaere firmagaver 2 - Populære firmagaver

Hvorfor disse produktene er populære

Særlig kopper og penner er vanlige kontorprodukter, og er derfor nyttige å ha på de fleste arbeidsplasser. Penner er praktisk nyttige selv i et moderne samfunn, og synet av kaffekoppen hjelper kontoransatte med å minnes på det som kanskje er arbeidsdagens høydepunkt – lunsjpausen.

Handlenett er på sin side populært ikke bare på grunn av dets nyttighet, men også for dets miljøvennlighet. Samfunnets fokus på miljøvennlighet øker jo med tiden, og det er godt for en bedrifts omdømme at de fremstår som miljøbevisste. Handlenett med trykk på er derfor veldig populært.

Populaere firmagaver 1 - Populære firmagaver

Produkter som forener

Vi har altså tre ulike produkter som er de mest populære, ettersom alle kan benytte seg av dem, uansett kjønn, alder og jobb. Husk også å ha trykk på dem. Det er nemlig god reklame for bedriften, og gjør at andre blir minnet på om deg og ditt selskap. I tillegg får dine egne eller kundens ansatte noen likhetstrekk. Matchende kopper, handlenett og penner, eller for den saks skyld andre produkter, kan gi en økt følelse av at man jobber som en enhet. Dersom alle på kontoret har noen likhetstrekk, forsterkes inntrykket av man er ett mannskap hvor alle er på samme skute.