Om selskapet vårt

Prispressern - Om selskapet vårt

Prispressern er en nettside dedikert til Printoz, som er en av Skandinavias ledende leverandører av profilprodukter. Her forklarer vi deg hvorfor du skal benytte deg av Printoz’ utvalg til dine firmagaver.

Fordelene med å gi ut firmagaver er mange: det er god merkevarebygging, det fungerer som reklame for bedriften, og du og ditt selskap får et bedre og mer personlig forhold til deres samarbeidspartnere. Dette utdyper vi på denne siden.

Hos Prispressern belyser vi hvorfor du og din bedrift bør påta seg den rimelige kostnaden det er å gi firmagaver for selvpromoteringens skyld. I Printoz’ sortiment bør det være en smal sak å finne noe som passer din bransje. Printoz bistår deg om ønskelig med å trykke på logoen din til produkter du har bestilt.

Gaver merket med logo hjelper firmaet ditt med å bli lagt merke til, ettersom du får navnet ditt eksponert. På denne måten blir det å gi ut gaver en investering, snarere enn en utgift uten fortjeneste. En gave med praktisk nytte, som for eksempel en kaffekopp eller et handlenett med logo på, slår alltid godt an. Hvis du i tillegg legger ved en spiselig ekstragave i form av for eksempel godteri, får du kombinert nytte med hygge.

Både nyttige gaver, samt gaver som appellerer til forlystelsen, kan fås for en rimelig pris hos Printoz. Du finner også produkter som egner seg for de ulike tidene på året, hvilket vi forteller mer om her på Prispressern. Med Printoz’ lange erfaring, forstår de hva som skal til for at akkurat ditt selskap skal tjene på å gi ut firmagaver, og de er derfor tilgjengelige for å svare på alle dine spørsmål.