Firmagaver generelt

Firmagaver er et stort og nødvendig markedsføringsverktøy. Kunder og ansatte som foræres gaver av deg og ditt firma, får et godt inntrykk av selskapet ditt. De forstår at de blir tatt på alvor, forholdet dere imellom styrkes, og alle parter vinner. Firmaet ditt får reklame, mens kunder/ansatte får et nyttig produkt.

Vanlige firmagaver er nøkkelhanker, kaffekopper, penner, isskrapere og capser, for å nevne noe. Å ha påtrykket logo er selvsagt lurt. Dette gjør bedriften din langt mer synlig, og er derfor en ypperlig form for reklame.

Printoz bistår deg

Firmagaver generelt 1 - Firmagaver generelt

Derfor bør du gi dine klienter en gave som passer for dem. I Printoz’ brede sortiment kan du finne noe for enhver. Printoz kan også hjelpe deg med å trykke på logoer, i tillegg til at de gir gode råd og kan svare på dine spørsmål. Fordi de har over 29000 produkter å velge mellom, vil du garantert finne noe som passer ditt firma, uansett budsjett. Enhver kunde og/eller ansatt vil kunne dra nytte av produktene i Printoz utvalg.

Fordi firmagaver med trykk er med på å være din bedrifts ansikt utad, er det essensielt at de holder høy kvalitet. Er kvaliteten utilstrekkelig, risikerer du at omdømmet til firmaet ditt får seg en knekk. Printoz har lang erfaring i bransjen, og vet derfor hvilke gaver som appellerer til mottakerne.

Som nevnt er det å gi ut firmagaver et godt verktøy for å markedsføre ens firma, og ikke bare fordi bedriften blir mer synlig. Mottakerne av gavene får nemlig et godt inntrykk av bedriften din. En god gave kommuniserer at den enkelte kunden settes pris på, i tillegg til at det hjelper deg med merkevarebygging.

Dersom gaven i tillegg har en personlig relevans for kunden, har du klart å gjøre det personlig. Slik får du mottakeren til å føle at de verdsettes, og det gode inntrykket de har til deg og din bedrift, blir forsterket.