Bli lagt merke til

Du er nok allerede klar over at å ha påtrykket logo på ditt selskaps produkter (inkludert firmagaver) er viktig for å fange folks oppmerksomhet. Produkter som har trykk er ikke akkurat noe nytt, da de fleste foretak forstår viktigheten av å få sin logo fremvist, slik at de får reklamert seg selv.

Fordi vi ser inngraverte og påtrykte logoer overalt nå til dags, legger vi ikke nødvendigvis merke til dem. Derfor er det en idé å få dem til å skille seg ut, slik at den ikke bare blir nok en logo i et hav av andre kjedelige logoer. Et eksempel kan være en lue hvor den trykket har en spesiell vri. Stikker trykket for eksempel opp fra bretten, kan dette gi en komisk virkning som gjør luen og logoen mer iøynefallende. Slik sørger du for at anskuerne ikke glemmer bedriften din så lett.

Bli lagt merke til 1 - Bli lagt merke til

De fleste er innforståtte med at god markedsføring er viktig for at et selskap skal kunne holde seg flytende. Derfor gjør du klokt i å sørge for at akkurat din bedrifts logo stikker seg ut og er iøynefallende. Printoz har årelang erfaring med dette, og kan derfor hjelpe ditt selskap med å bli eksponert ved å påtrykke logoer på en finurlig måte.

Hvis en logo er lett å legge merke til, er sjansen stor for at den legger seg i kundens underbevissthet. En firmalogo bør derfor være enkel å gjenkjenne, slik at potensielle kunder får øynene opp for selskapet. Oppnår en dette, øker sannsynligheten for at kunder som tidligere ikke kjente til selskapet ditt, nå vil bli din kunde.

Bli lagt merke til 2 - Bli lagt merke til

Hvis du går gjennom en handlegate på en hvilken som helst dag, bombarderes du med firmalogoer fra alle kanter, både fra folks ulike klesplagg og stikkende ut fra ulike bygninger. Spør deg selv: hvor mange av dem legger du merke til med mindre de faktisk har noe som gjør dem unike?