Gaver for de ulike sesonger

Sørg for at gavene du skal forære dine kunder og ansatte er praktisk nyttige. Gaver som faktisk kan brukes til noe, og ikke bare er pyntegjenstander, slår sjeldent feil. En god ide er derfor å gi gaver som har en tilknytning til den gitte årstiden.

Skal du for eksempel gi et skjerf i gave, bør du gjøre det om vinteren. Skjerf er åpenbart mindre nødvendig om sommeren, og kan gi mottakeren inntrykk av at du har gitt dem en lite gjennomtenkt, standardisert presang. På den annen side slår nok en solstol langt mer an om sommeren, og vil neppe settes pris på om høsten.

Gir du derimot riktig gave til rett årstid, gjør du det personlig. Mottakeren sitter igjen med et inntrykk av at du har tenkt på dem, og at en gave gitt på en annen tid av året, ville bestått av noe helt annet. Hos printoz.no finner du et bredt utvalg av gaver for de ulike årstidene.

Sommer

Når fellesferien har begynt, og klientene dine skal ut å reise, er capser som skjermer for sola en fin ting å gi. Solbriller er også bra å gi, slik at kundene dine blir påminnet ditt firma selv på ferie. Slik skapes gode assosiasjoner.

Gaver for de ulike sesonger 2 - Gaver for de ulike sesonger

Høst

I mange deler av landet forbinder vi høsten med sure og regntunge dager. Derfor er paraplyer en omtenksom ting å gi, og en høyst nyttig gave.

Vinter

Om vinteren kan en isskraper være praktisk. Isskrapere er selvsagt noe mange allerede har, men er utrolig lett å miste. En skraper med trykk vil derfor settes pris på når man har rotet bort den andre.

Gaver for de ulike sesonger 1 - Gaver for de ulike sesonger

Vår

I likhet med høsten, er våren en passende tid å gi paraplyer på. Dessuten er en del typiske vintergaver også relevante om våren. En refleksvest, eller en refleks i et annet format, kan være like viktig å ha om våren. Printoz hjelper deg med trykk.